Marilyn Antonie veranderconsultant bij Co-Creatie en partner bij Voor-Keur

Toen ik het besluit nam om mijn baan op te zeggen en voor mijzelf te beginnen, heb ik gezocht naar een businesscoach. Ik ben goed in mijn vak maar een bedrijf opzetten was helemaal nieuw voor mij.

Gelukkig.

De eerste kennismaking met Sandra gaf mij direct een goed gevoel. In het traject heeft zij me geholpen om vorm te geven aan mijn diensten, me gestimuleerd om door te zetten en praktische handvatten gegeven om mijzelf neer te zetten als ZZP’er.

Sandra is enorm gedreven en een inspirerend persoon.

Bij elke sessie met Sandra, reed ik weg met een grote smile en genoeg inspiratie om verder te gaan. Als starter is het fijn als iemand je bij de hand neemt, die er voor je is en die je voor is gegaan en zoveel ervaring en expertise heeft. Sandra is niet alleen een fijne coach maar ook een ontzettend leuk mens!

Inmiddels heb ik meerdere opdrachtgevers en ben ik bezig met het opstarten van mijn tweede bedrijf. En dan is het fijn dat je ook na je traject altijd bij Sandra terecht kan.

Marilyn Antonie
CoCreatie en Voor-Keur

Marilyn volgde bij mij het programma 'Van Baan Naar Bedrijf'.

Herken jij jezelf in de zoektocht van Marilyn naar een geschikte business coach? Het is belangrijk om een klik te hebben met een coach, nieuwsgierig of ook wij een klik hebben net zoals Marilyn en ik?

Dan hoor ik heel graag van je zodat we samen een keer kunnen sparren tijdens een zoomsessie of live bij FemFactory.

Carrière switch.

Van Baan naar Bedrijf.

Je hebt het besluit genomen. Je wilt starten met je bedrijf. Dat waar jij goed in bent in jouw werk wil je nu voor jezelf gaan doen.