Ciska wilde gaan ondernemen als financieel coach.

Ik ben 47 als ik besluit dat ik iets anders wil. Na jarenlang gewerkt te hebben als financial controller, auditor, afdelingshoofd financiën en beleidsmedewerker financiën wilde ik graag het roer omgooien.

Doen wat je het liefste doet

Mijn loopbaancoach bracht me in contact met Sandra. Ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Haar motto: “doen wat je zelf het liefste doet” sprak me erg aan.

Met intensieve en persoonlijke coaching in combinatie met videolessen en huiswerkopdrachten bouwde ik stap voor stap mijn bedrijf op. Heel leuk om te doen en ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen en raakte nog enthousiaster. Dankzij het traject staat mijn bedrijf als een huis, weet ik precies wat ik moet doen om klanten te krijgen en heb ik ook mijn eerste omzet binnen!

Dat duwtje in de goede richting had ik in ieder geval nodig. Want ondernemen is toch iets anders dan in loondienst werken. Het was één grote stap buiten mijn comfortzone. En dat is het nog steeds heel vaak.  De coaching gaf mij het vertrouwen om het doen.

De voldoening en het plezier dat ik nu in mijn werk heb, is goud waard!

Ciska Riezenkamp
Financieel Fit

Ciska volgde bij mij het programma 'Van Baan Naar Bedrijf'.

Herken jij jezelf in het verhaal van Ciska? Loop je tegen andere knelpunten of wil jij ook de switch gaan maken van medewerker naar onderneemster?

Dan is dit programma wellicht het steuntje in je rug dat jij goed kunt gebruiken. Ik help je graag op weg met een kosteloos adviesgesprek.

Carrière switch.

Van Baan naar Bedrijf

Je hebt het besluit genomen. Je wilt starten met je bedrijf. Dat waar jij goed in bent in jouw werk wil je nu voor jezelf gaan doen.