Cécile Reulen, Carrièrecoach voor universitaire starters bij Reulen Career Consultancy

Nadat ik heel stoer mijn baan had opgezegd om mijn eigen bedrijf te beginnen, kwam ik een bericht over Sandra tegen. ‘Toeval bestaat niet’...

Gelukkig

Want ik heb haar een mailtje gestuurd om te horen wat zij als businesscoach doet en inmiddels heb ik een traject van vier maanden afgerond om mijn hele ‘toko’ op poten te zetten. In je achterhoofd weet je wel dat het definiëren van je klant heel belangrijk is, maar Sandra heeft me geholpen om dit écht scherp te krijgen. Ik woon echter aan de ander kant van het land, dus hebben we naar een manier gezocht om elkaar in het echt te ontmoeten en via Skype. Dit werkte prima!

Samen hebben we naar mijn bedrijf gekeken en heb ik over alles van A tot Z na moeten denken. Dankzij haar heb ik in vier maanden een basis neergezet om op verder te borduren. Of ik dit alleen had gekund? Misschien voor de helft en zeker niet binnen vier maanden!

Voor mij is het de investering waard en ze heeft me trouwens ook geleerd hoe ik deze weer terug kan verdienen.

Herken jij jezelf in het verhaal van Cecile? Heb ook jij je baan opgezegd maar ‘bevries’ je nu even van de bijbehorende spanning?

Dan is dit programma wellicht het steuntje in je rug die jij goed kunt gebruiken. Ik help je graag kosteloos op weg met een adviesgesprek.

Carrière switch

Van Baan naar Bedrijf.

Je hebt het besluit genomen. Je wilt starten met je bedrijf. Dat waar jij goed in bent in jouw werk wil je nu voor jezelf gaan doen.