Wat leuk dat je hier bent!

Ik vind ondernemen het leukste dat er is. Geen mooiere manier om je talenten, potentieel en je hele zijn in de wereld te zetten. Ik heb diverse banen gehad, maar elke keer lonkte het ondernemerschap. Een eigen bedrijf betekent voor mij vrijheid, voldoening, onafhankelijkheid, uit jezelf halen wat erin zit. Kortom rijkdom in elk opzicht.

Businesscoach-Voor-Vrouwen-Sandra-Niesten-Gezin

Ik help je je angsten weg te nemen en ik bespaar je kostbare beginnersfouten

Maar je baan opzeggen om een bedrijf te starten, dat doe je niet zomaar. Je hebt twijfels: kan ik het wel en wie zit er op mij te wachten? Je wacht op het juiste moment. Maar wanneer komt dat?

Ook ik ken die angsten en elke beginnersfout heb ik wel gemaakt. Niet de juiste klant aanspreken, een versnipperd aanbod, te lage prijzen vragen, heel hard werken voor weinig omzet. Een plan, of strategie………eh nee die had ik niet. Ik begon en zag wel waar het schip strandde. Het kostte me bakken met energie en gaf nauwelijks resultaat.

Dat wil ik jou besparen.

Het is niet nodig. Als je bij de start je bedrijf goed neerzet, stap voor stap bouwt aan je fundament kan ook jij die succesvolle onderneemster zijn. Ondernemen vanuit je passie maar wel met profit en een plan! Daarbij kan ik je helpen. Zodat jij de snelste route neemt naar goedlopend bedrijf met voldoende klanten, winst, vertrouwen en vooral heel veel voldoening en plezier!

Het ondernemerschap geeft me vrijheid en plezier en maakt me financieel onafhankelijk. Ik ben moeder van drie geweldige kids: Jordi (1999), Mayte (2002) en Senna (2007). Mijn jongste is een bekende influencer (Senna Bellod) en ook dit is inmiddels een echt familiebedrijf. Carlos, de vader van mijn kinderen, overleed in 2009. Wat ik mijn kinderen mee wil geven is dat je altijd een keuze hebt en zelf je levensgeluk bepaalt. En dat geldt ook voor jou: wat doe je met je leven? Welke keuzes maak je? Wanneer is het jouw moment? Is dat nu? Let’s meet! Ben benieuwd naar jouw verhaal!

Ja dat wil ik!